Noutăți

Felicitare adresată dlui Palade !!!

Astăzi, 5 noiembrie 2019, directorul nostru, domnul Gabriel Palade, a adăugat în buchetul vieții încă o crizantemă – a 65-a – ocazie de a ne exprima admirația și recunoștința. 

Vă aducem sincere și calde felicitări, Dle Palade, dorindu-Vă multă sănătate pentru a fi în continuare model de cumsecădenie demn de urmat şi sprijin de nădejde celor care Vă au aproape – familia, prietenii, colegii. 

Chiar dacă fizic Vă aflaţi depărtişor, sufleteşte Vă simţim aproape și sperăm că Dumneavoastră  ne simţiţi la fel.

Ziua de azi este nu doar un prilej pentru a Vă adresa felicitări, dar și un moment oportun pentru a medita și recunoaște cu franchețe meritul Dumneavoastră pentru devenirea profesională şi chiar personală a multora dintre noi. Esopice observații, sfaturi sincere, atitudine clară față de valorile morale, înțelegere și apreciere echidistantă - aşa Vă cunoaştem. Vă mulţumim pentru grija permanentă şi diplomaţia demonstrată în cimentarea colectivului.

Între ieri şi azi, azi şi mâine nu există ruptură. E doar o înălţare pe altă treaptă a scării timpului. De la înălţimea zilei de azi apreciem mai clar valoarea zilei de ieri. Aşa va fi şi mâine în raport cu ziua de azi...

Să ne fiţi sănătos şi far luminos întru mulţi-mulţi ani!

Colectivul Centrului de Excelență în Economie și Finanțe (până nu demult, Colegiul Financiar-Bancar), profesori și elevi de la 1990 încoace, de când ați venit la cârma acestei instituții de prestigiu, subscrie acestor modeste, dar sincere urări.

 

Comentarii la subiect: